סדנה קולינרית

"נרשמתי לסדנה הקולינרית של ענת דרור.
אני עומדת לקבל את כל הסודות!"
/מיכל, צמחונית העומדת לשכלל טעמים במטבח

הרצון לאכול נכון משאיר אותך עם רעב?
נמאס לך מסלט וטחינה? 

רוצה להוסיף מתכונים לאורח החיים הבריא?

יש בך סקרנות להרגיש איך זה לאכול מדויק לגוף?

אגלה לך את כל רזי מטבח ה- RawFood המעניקים לגוף שלנו ערך תזונתי מקסימלי. ניקח את חומרי הגלם היפים כפי שהם נמצאים בטבע ונצא לחגיגה קולינרית משכרת חושים. ניצור בכל אחד מהמפגשים שלנו שולחן מלא חיים, פירות, ירקות, חמרי גלם איכותיים עונתיים וטריים מן הצומח, ונחבור לקבוצת משתתפים נרגשים וסקרנים לטעום ארוחות מענגות לחיך ובריאות לגוף.

נחשף לשלל מתכונים, שיטות  הכנה והגשה, ומעבר להכל נלמד את העקרונות, לשילוב היצירתיות של כל משתתף לטובת הסגנון האישי בצלחת.
נעבוד בקבוצה ונתוודע להצעות ההגשה של ה- RawFood עבור: ארוחות בוקר, מנות ראשונות, מרקים, סלטים ורטבים, ממרחים מגוונים, לחמים וקרקרים, עוגות וקינוחים ועוד הפתעות.

נגלה ביחד שאוכל יכול לרפא, למנוע מחלות, לחזק את המערכת החיסונית, להקל על מערכת העיכול, לעכב תהליכי הזדקנות.

נטעם מתוקים ללא נקיפות מצפון, נבין מה חשוב להחזיק במטבח ומה כדאי שיהיה במזווה.

הסדנה הקולינרית מוגשת ב- 2 חלקים מרתקים וטעימים, מוציאה אותך עם ידע מעשי לביצוע כל מתכוני הסדנה וכן עם שליטה בעקרונות ליצירת מתכונים חדשים בסביבה הביתית שלך והבנה כמה פשוט טעים ואפשרי לאכול טבעוני ואפילו לרוב בלי אוכל מבושל.

הסדנה הקולינרית נפלאה עבור אוכלי כל, צמחונים וטבעונים

סקרנים המחפשים גיוון או גם וגם
מי מכם השוקלים לעבור ל- RawFood, לטבעונות או בכלל לתזונה בריאה ולא יודעים איך ומה 
מי שחשוב לו מזון כשר פרווה ובמקביל שיהיה איכותי ובריא

הפרטים החשובים:
מיקום: קדימה, בהרשמה מראש

סדנה קולינרית – חלק ראשון
נלמד למה רו-פוד ומה צריך במטבח בריא
שנוי לגישה באוכל "עשה ואל תעשה" ולמה
פיתוח החשיבה לאוכל בריא, עקרונות כולל תפריטים
4 מפגשים של 3 שעות בהם נכין בין היתר: 

ארוחות בוקר
סמוד'יס – ארוחה בכוס, דייסות מפתיעות ומשביעות, חלבי אגוזים, דגני בוקר, גרנולה

מנות עיקריות
פסטה זוקיני בטעמים, לאפה-חסה, ספרינג-רול, רו-סושי, לזניה,פלאפל ללא טיגון או אפיה,

סלטים
מגוון מפתיע ולא שגרתי של טעמים ושילובים
בליווי רטבים מרגשים

מנות אחרונות
ממרחים, מתוקים ופיקנטיים
קינוחים, עוגות וממתקים 

*בכל שיעור תוכן תיאורטי ותוכן מעשי
כל שיעור מלווה בארוחה מלאה ועשירה
בחום לב, מפגש בקבוצה קטנה באווירה אישית.

 סדנה קולינרית – חלק שני
4 מפגשים, 3 שעות כל מפגש
נפתח את הידע שלמדנו בשלב הראשון לכיוון של ארוחות גורמה חגיגיות. כל מפגש יוקדש לארוחת גורמה בסגנון חדש, המבוסס על ערכים ותרבות, המתובלת בקשת טעמים, המאפיינת את הסגנון.
ארוחת גורמה זן-יפנית
ארוחת גורמה הודי-איורוודי
ארוחת גורמה טבעוני-בריא
ארוחת גורמה Raw-Food

*בכל שיעור תוכן תיאורטי ותוכן מעשי
כל שיעור מלווה בארוחה מלאה ועשירה
בחום לב, מפגש בקבוצה קטנה באווירה אישית.