סופגניות אפויות של בריאות

כ-20 יחידות קטנות

מרכיבים:

יבשים:

2.1/2 כוסות קמח כוסמין (חצי כוסמין מלא חצי כוסמין לבן)

1/2 כפית סודה לשתייה(ליצירת התפחה קלה)

1 כוס סוכר קוקוס

1 כפית תמצית וניל טהורה

קורט מלח הימלאיה

רטובים:

3/4 כוס חלב קוקוס

2 כפות שמן קוקוס נוזלי

4 כפות חמאת שקדים(במקום 2 ביצים)

5 כפות רסק תפוחים טבעי(להענקת אווריריות)

ההכנה:

לערבב יבשים בקערה

לערבב רטובים בקערה נפרדת

להוסיף רטובים ליבשים לתערובת סמיכה ודביקה

לכסות בניילון נצמד ולהניח לשעה לתפיחה קלה 

להדליק תנור ל-180 מעלות

בעזרת 2 כפות לשים כמות של כף בתבנית שקעים (זה תופח באפיה)

מידי פעם להרטיב את הכף במים או בשמן קוקוס כדי שהתערובת תחליק לשקע

לאפות 25 דקות

כשמצטנן ניתן למלא/ לזגג מעל  בריבה טבעית ללא סוכר בהכנה ביתית,

בשוקולד מומס 

או בקרם קשיו מתוק:https://bit.ly/2E8XmV0

קרם קשיו

השארת תגובה