מרכיבים:
• 1 כוס קמח עדשים/אפונה/קוקוס
• קליפה של לימון שלם,מיץ מחצי לימון
• 4 כפות חלב שקדים
• 1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
• 1 בננה בשלה, מעוכה
• 1 כף פרג
• 1 כפית סטיביה / 1 כף סירופ אגבה
ההכנה:
1. לערבב קמח, פרג, אבקת אפייה וקליפת לימון בקערה, ולהוסיף בהדרגה את החומרים הרטובים
צריכים להשיג בלילה סמיכה; כדי ליצור פנקייקים עבים, ורכים בניגוד לקרפים דקים ושטוחים.
2. להוסיף למחבת ולתת להם לרחוש….
מה לשים מעל?
מייפל, בננות, ריבה טבעית ללא תוספת סוכר..