רכיבים :
2 כוסות דוחן מושרה ללילה, שטוף היטב ומסונן
בצל בינוני
שורש פטרוזיליה/ סלרי
4 כוסות מים
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור
אופן ההכנה :
לטחון בצל, ושורש פטרוזיליה\סלרי במג’מיקס.
לטגן קלות במעט שמן קוקוס בסיר לחץ
מוסיפים מלח ים אטלנטי, פלפל, ואת המים
לבשל את הדוחן על הגז כחצי שעה לפתוח מכסה ולמעוך לפירה.
להגיש עם קציצות ברוטב ולהנות
♥ לפירה שהוספנו לו פטרוזיליה קצוצה,מעט שום כתוש ומעט כמון אפשר להפוך לקציצות נפלאות ולאפות בתנור-טוב לצליאקים ולקחת לדרך לנשנוש OnTheGo