050-433-99-70
  ענת דרור - שף | מומחית לרו-פוד | סדנאות ואימון לתזונה בריאה
  • Facebook
  • YouTube
שף ענת דרור | Anat Dror שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
פשטידת חורף מפנקת
דף הבית » טבעוני » פשטידת חורף מפנקת
פשטידת חורף

פשטידת חורף מפנקת

 תהליך ליווי אישי איתי

נמשך 6 חודשים

והסיבה העיקרית היא שבמהלך 6 חודשים

אנחנו עוברים 2 עונות

ולמדים את הגוף והתזונה המתאימה לו

הצרכים של הגוף שלנו משתנים מעונה לעונה
ואיתם התזונה שנבחר
בקיץ הגוף צריך אוכל שיצנן אותו
בחורף,  הוא צריך אוכל שיחמם אותו

לכן,חשוב לאכול אוכל מזין ומשביע 

ולתת לגוף מרכיבים המתאימים לחורף.

ירקות ופירות טריים, דגנים מלאים לא מעובדים,
קטניות מונבטות, אגוזים ושומנים מהצומח.

אז אם אתם חווים בחורף

דכדוך קל, תשוקה לפחמימות, 

פתאום לא מתחשק לאכול את המאכלים הצוננים, של הקיץ

ויש חשק לבשל משהו עשיר ומשביע,

לכו על זה, היו בהקשבה לצורכי הגוף המשתנים.

 למי שיש חשק לאוכל חם וביתי

אני מצרפת מתכון לפשטידת חורף מפנקת:

 4 מנות גדולות , 8 משולשים
20 דקות הכנה, עוד 20 דקות בישולים וסה"כ כולל האפייה יש לכם תוך כ-שעה פשטידה טבעונית נפלאה
להדליק תנור ל 180 מעלות
מה צריך:
 לבצק: 1.1/2 כוס קמח כוסמין רצוי חצי מלא חצי רגיל
1/2 כפית מלח הימלאיה
4 כפות שמן זית
1/3 כוס מים חמימים.
אני מוסיפה גם זעתר, סומק, שומשום, אורגנו, טימין מה שיש בבית ומרגיש לי ברגע ההכנה
 

 

 

בצק לפשטידת חורף

 לערבב הכל ביחד לבצק רך וגמיש 

ילרדד לעובי 1/2 ס“מ ולהעביר לתבנית משומנת

להדק טוב לתחתית ולעלות גם לדפנות 

לחורר את התחתית  עם מזלג

ולהכניס לתנור לעשר דקות

הבצק המרודד
בצק אפוי

מילוי

1 בצל קצוץ

 1 קישוא חתוך לקוביות,

בטטה מאודה חתוכה לקוביות

2 בצל ירוק קצוץ

לטגן את הבצל להשחמה

להוסיף את הקישוא וכשמתחיל להתרכך

להוסיף את הבטטה והבצל בירוק

לערבב ולהוסיף מעט מלח.

בבלנדר:

2 כוסות קשיו מושרה ל-6 שעות מסונן ושטוף

3/4 כוס מים 

2 כפות שמן זית

1/4 כפית מלח הימלאיה

2 כפות פתיתי שמרי בירה 

אופציה-עלה של בצל ירוק ועלי בזיל טריים

מיץ מחצי לימון טרי

לבלנדר הכל לממרח ולערבב חצי מהכמות 

בקערה עם הירקות הצלויים.

 

ירקות צלויים
ממרח קשיו וירקות

להניח את התערובת על בסיס הפשטידה האפוי

לפזר פתיתי שמרי בירה בנדיבות, לקבלת טעם "גבינתי"

לזלף כף שמן זית מעל הכל

ולאפות 30 דקות

להגיש עם ממרח הקשיו שנותר וסלט רענן ליד

פורסם ב: טבעוני, מגזין בריאות, מתכונים תגיות: אפוי, בתנור, חורף, טבעוני, ילדים, ירקות, כוסמין, פשטידה, קשיו
הצצה למתכונים
מרק גזר תאילנדי פיקנטי רו עם נודלס זוקיני
קרא/י עוד>

מרק גזר תאילנדי פיקנטי רו עם נודלס זוקיני

למרות שמרק זה הוא רו, הוא חם וטעים. הגזר מגורד ואז מעורבל עם תבלינים עד שחלק ועם כמות נדיבה

בוקצ'וי צלוי
קרא/י עוד>

בוקצ'וי צלוי

בוק צ'וי קלוי היא דרך בריאה ופשוטה ליהנות מהירק הנפלא הזה. קלוי/ צלוי עם שמן קוקוס ומעליהם לימון טרי, רוטב

לכל המתכונים >
הצטרפו אלי
תגיות
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
טעימה מהמתכונים
קרם קוקוס צ'יה וקשיו

קרם קוקוס צ'יה וקשיו

סלט ירוקים עם טוויסט

סלט ירוקים עם טוויסט

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

מוזמנים ליצור איתי קשר

050-433-99-70

Facebook Youtube
בנייה ועיצוב אתר omega360
© כל הזכויות שמורות לענת דרור- אין להעתיק, לשכפל, להדפיס ולהפיץ תוכן כלשהו מהאתר בלא היתר מפורש בכתב
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס