050-433-99-70
  ענת דרור - שף | מומחית לרו-פוד | סדנאות ואימון לתזונה בריאה
  • Facebook
  • YouTube
שף ענת דרור | Anat Dror שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
גבינת פטה שקדים אפוייה
דף הבית » גבינות » גבינת פטה שקדים אפוייה

גבינת פטה שקדים אפוייה

גבינת פטה שקדים אפוייה

 

 המתכון הוא: טבעוני

מתקבל: 1 גלגל גבינה של  250 גר'
זמן בישול: 45 דקות

מרכיבים

  • ½1 כוסות קמח שקדים
  • 2 שיני שום בינוניות, קצוצות גס
  • 5 כפות מים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • 1-3 כפות עשבי תיבול יבשים או טריים לפי בחירה, לקצוץ אם טריים
  • 1 כפית שמן זית

ההכנה

  1. לשים במעבד מזון ולעבד במהירות גבוהה במשך כ- 5 דקות, עד שהתערובת הופכת למשחה חלקה.
  2. להוסיף עשבי תיבול למעבד המזון ולעבד בפולסים עוד כמה פעמים.
  3. לשים ניילון נצמד באורך 0.60 ס"מ על משטח שטוח ולשמן אותו קלות בשמן זית.
  4. להעביר את התערובת ממעבד המזון למרכז הניילון הנצמד.
  5. לקחת את ארבע הפינות של הניילון ולהביא אותן יחד, מעל התערובת. כל ארבע הפינות צריכות לגעת זו בזו.
  6. להדק את הניילון הצמד סביב התערובת כך שנוצר כדור מכוסה לגמרי  (וכלום מהתערובת לא יכול לברוח). ליצור עם הידיים דיסק עגול ולהניח אותו על נייר אפייה בתבנית התנור
  7. בעדינות להסיר את הניילון הנצמד שסביב התערובת לשים את נהתבנית על המדף האמצעי בתנור ולאפות כ- 20 דקות, עד שהגלגל מתחיל להיסדק מעט ומתחיל להזהיב בקצוות.
  8. לקרר לפני ההגשה.

מידע תזונתי

סה"כ קלוריות: 1368 , סה"כ פחמימות: 39 גר', סה"כ שומן: 130 גר', סה"כ חלבון: 36 גר', סה"כ נתרן: 1061 גר', סה"כ סוכר: 7 גר'.

החישוב לא כולל עשבי תיבול.

הערות
לשמור את הגבינה במקרר, עטופה בניילון, עד שבועיים.

 

 

 

 

      

פורסם ב: גבינות, חגים, טבעוני תגיות: גבינא, גבינה, טבעוני, ללא גלוטן, שבועות, שקדים
« הקודם
הבא »

6 תגובות

  1. מגי מאי 11, 2018 בשעה 3:51 am הגב

    תודה על המתכון !
    2 שאלות: 1. האם ניתן להכין עם שקדים שלמים? אם כן כמה גר' שקדים?
    2. באיזה חום לאפות?

    תודה

    • anat יולי 11, 2018 בשעה 8:52 pm הגב

      בהחלט ניתן
      ב-150 מעלות עד להתקשות

  2. דורית מאי 16, 2018 בשעה 10:44 am הגב

    שלום,
    באיזה חום של התנור לאפות את הגבינה?
    תודה רבה,
    דורית

    • anat יולי 11, 2018 בשעה 8:51 pm הגב

      150 מעלות עד להתקשות החלק החיצוני

  3. רותי יולי 23, 2018 בשעה 12:44 pm הגב

    יש טעות בהגדרה. אפיה בטמפרטורה מעל 45 מעלות אינה טבעונאית אלא טבעונית. טבעונאי ללא בישול או אפיה. כן כולל ייבוש.

    • anat אוקטובר 2, 2018 בשעה 1:05 pm הגב

      אכן,
      עד 47 מעלות זה נחשב Raw
      במייבש או בתנור

השארת תגובה

ביטול

הצצה למתכונים
ספרינג רול עם מטבל בוטנים פיקנטי
קרא/י עוד>

ספרינג רול עם מטבל בוטנים פיקנטי

אם אתם מנסים להשיג יותר ירקות רו טריים, לחיים שלכם על בסיס יומי יש לי מתכון בשבילכם. מקלות גזר טרי

בוקצ'וי צלוי
קרא/י עוד>

בוקצ'וי צלוי

בוק צ'וי קלוי היא דרך בריאה ופשוטה ליהנות מהירק הנפלא הזה. קלוי/ צלוי עם שמן קוקוס ומעליהם לימון טרי, רוטב

לכל המתכונים >
הצטרפו אלי
תגיות
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
טעימה מהמתכונים
קרם קוקוס צ'יה וקשיו

קרם קוקוס צ'יה וקשיו

סלט ירוקים עם טוויסט

סלט ירוקים עם טוויסט

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

מוזמנים ליצור איתי קשר

050-433-99-70

Facebook Youtube
בנייה ועיצוב אתר omega360
© כל הזכויות שמורות לענת דרור- אין להעתיק, לשכפל, להדפיס ולהפיץ תוכן כלשהו מהאתר בלא היתר מפורש בכתב
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס