גלידת שוקולד עשירה

גלידת שוקולד עשירה

מרכיבים

1 כוס קשיו רו

      ⅓ כוס אבקת קקאו

  • 2 כוסות חלב לא חלבי לא ממותק לפי בחירה (חלב שקדים/קוקוס)

      ¼ כפית אבקת סטיביה

  • 6 תמרים מגולענים
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • ½ כפית xanthan gum קסנטאן

 ההכנה

  1. בקערה קטנה להשרות את הקשיו בכמות מספקת של מים שיכסו אותם ל-4-1 שעה. בקערה נפרדת להשרות את התמרים בחלב במשך 1 שעה.

  2. לאחר שהתמרים והקשיו הושרו לסנן קשיו ולשים אותם בבלנדר עם שאר המרכיבים ולערבל עד שהתערובת חלקה.

  3. במיכל אטום להקפיא את התערובת ל- 3 שעות או עד שהיא מגיעה למרקם של גלידה.

  4. אם יש לכם מכונת גלידה, יש להקפיא את התערובת במשך 1 שעה ולאחר מכן לבצע את הוראות של מכונת הגלידה שלכם. שיטה זו תיתן גלידה רכה יותר.

 מידע תזונתי
למנה: קלוריות: 158, פחמימות: 20 גר', שומן: 10 גר', חלבון: 6 גר', נתרן: 64 מ"ג, סוכר: 6 גר' 

 

      

השארת תגובה