גלידת שוקולד עשירה מרכיבים1 כוס קשיו רו ⅓ כוס אבקת קקאו2 כוסות חלב לא חלבי לא ממותק לפי בחירה (חלב שקדים/קוקוס) ¼ כפית אבקת סטיביה6 תמרים מגולענים3 כפות סירופ מייפל½ כפית xanthan gum קסנטאן ההכנהבקערה קטנה להשרות את הקשיו בכמות מספקת של מים שיכסו אותם ל-4-1 שעה. בקערה נפרדת להשרות את התמרים בחלב במשך 1 שעה.לאחר שהתמרים והקשיו הושרו לסנן קשיו ולשים אותם בבלנדר עם שאר המרכיבים ולערבל עד שהתערובת חלקה.במיכל אטום להקפיא את התערובת ל- 3 שעות או עד שהיא מגיעה למרקם של גלידה.אם יש לכם מכונת גלידה, יש להקפיא את התערובת במשך 1 שעה ולאחר מכן לבצע את הוראות של מכונת הגלידה שלכם. שיטה זו תיתן גלידה רכה יותר. מידע תזונתי למנה: קלוריות: 158, פחמימות: 20 גר', שומן: 10 גר', חלבון: 6 גר', נתרן: 64 מ"ג, סוכר: 6 גר' « הקודםהבא » השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה: