6 מנות אישיות
מרכיבים:
לשכבת הבסקוויטים:
150 גרם ביסקוויטים
מנה של אספרסו כפול
כוס מים חמימים
לקרם:
300 גרם טופו משי
1/2 כוס שמן קוקוס נוזלי
1/4-1/2 כוס מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל טהורה
לקישוט:
אבקת קקאו אורגני
ההכנה:
בקערה: לשבור את הבסקוויטים לחתיכות גדולות ולשפוך מעל את האספרסו והמים ולהניח בצד
בבלנדר לערבל לקרם קטיפתי, את מרכיבי הקרם
בכוסיות הגשה לשים כף גדושה של קרם ומעליו את פרורי הבסקוויטים בשכבות זו מעל זו
לסיים בשכבת קרם
לשים עטוף בניילון נצמד במקרר לשעתיים
לפני ההגשה לפזר בעזרת מסננת רשת אבקת קקאו לקישוט
.