יוגורט מותסס מקוקוס צעיר ללא חלב
יוגורט ללא חלב קל להכנה, עם גרסה פשוטה ובה רק שני מרכיבים.
להוסיף כל פרי שרוצים, אגוזים, או תבלינים שהייתם רוצים.
היוגורט צריך יותר מ -8 שעות לתסוס, אלכן הכינו מראש.
הנה שישה צעדים להכנת יוגורט ללא חלב משלכם.
- 1. תכינו את בשר הקוקוס שלכם
. לפצח אגוז קוקוס צעיר, לגרוף את הבשר החוצה, ולשים את הבשר בבלנדר. - 2. להוסיף נוזל ולערבל
לאחר שעברתם את משימת פיצוח הקוקוס ולהוציא את תוכן הבשר, אתם צריכים לבחור ½ כוס נוזל לערבל איתו. מי קוקוס עובדים היטב, כמו גם חלב סויה. לערבל את הנוזל עם בשר הקוקוס עד שהתערובת חלקה. להוסיף עוד נוזל אם תרצו יוגורט דליל. - 3. חיידקים בריאים
- ,פרוביוטיקה הם אורגניזמים חשובים כמו שמרים או חיידקים חיים שבריאים לנו. "פרוביוטיקה יכולה לשפר את תפקוד מעיים ולשמור על שלמות הציפוי הפנימי של המעיים".
- ערבבו כף אחת של אבקת פרוביוטיקה לתוך היוגורט
בנוסף לאבקה הפרוביוטית, אתם יכולים לנסות להוסיף כף אחת של אבקת מקל וניל, או טעם אחר לפי בחירתכם, כמו שוקולד או אסאי. תנסו לפי הטעם שלכם.
- 4. להתסיס 8-10 שעות
עכשיו מגיע תהליך התסיסה - . לרוקן את תוכן הבלנדר לתוך קערה ולכסות. לייבש את תערובת ב- 40 מעלות במשך כשעות 8-10. אם אין לכם מייבש מזון, אפשרות נוספת היא לאחסן את התערובת במקום חם, חשוך, יבש ל- 8-10 שעות. תקופה ארוכה זו היא תהליך התסיסה, המאפשר ליוגורט לפתח את חיידקי הפרוביוטיקה.
- 5. לקרר עד שמוכן לשימוש
לאחר שתהליך התסיסה הסתיים, העבירו את הקערה למקרר. - לשמור צונן עד להגשה
- 6. להוסיף תוספות מהנות וליהנות!
כשאתם מוכנים לאכול את היוגורט, לערבב או לקפל פנימה את התוספות לבחירתכם לטעם. לבחור פירות יער, בננות, אגוזים, קינמון, גרנולה, או כל דבר אחר כדי לקבל את הטעם שאתם רוצים. הרשימה היא אינסופית!