מצרכים
40 יחידות קטנות
- 5 תפו"א גדולים
- בצל גדול קצוץ דק
- 3 כפות עלי רוזמרין טרי/ מיובש
- 3 כפות קמח חומוס "להדבקה"
- 1/2 כוס שיבולת שועל עבה גרוסה דק
- 2 כפות שמרי בירה לטעם גבינתי
- 3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם
ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה במים לריכוך, לסנן לקלוף ולמעוך לפירה גס
לטגן את הבצל ב-1 כף שמן זית במחבת נון סטיק להשחמה.
לערבב ביד בקערה נוחה את כל המרכיבים הנותרים ולהכניס מכוסה לחצי שעה למקרר
להרטיב ידיים וליצור כדורים בינוניים,ולהדק
להניח על נייר אפייה משומן קלות המונח בתוך תבנית אפייה
לשטח כל עיגול ללביבה ולהבריש במעט שמן זית מעל כל לביבה
לפזר עוד מעט רוזמרין קצוץ מעל ולאפות 30 דקות בתנור על חום של 180 מעלות
נפלא להגיש עם יוגורט שום טבעוני, טחינה ירוקה, ממרח דלעת חריף או ממרח חצילים
הכי טעים לאכול עם סלט הירוקים שלי… ראו מתכון באתר