050-433-99-70
  ענת דרור - שף | מומחית לרו-פוד | סדנאות ואימון לתזונה בריאה
  • Facebook
  • YouTube
שף ענת דרור | Anat Dror שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
לחם גרעיני חמנייה ללא גלוטן
דף הבית » טבעוני » לחם גרעיני חמנייה ללא גלוטן

לחם גרעיני חמנייה ללא גלוטן

  • 2 כוסות (288 גר') גרעיני חמנייה
  • ½ כוס מים חמימים
  • 1 כף דבש
  • 2 כפיות שמרים יבשים פעילים
  • ⅔ כוס (80 גר') קמח קוקוס
  • 1 כף אבקת קליפת פסיליום
  • 1 + ¼ כפית מלח ים
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1 כוס חלב קוקוס שומן מלא
  • ¼ כוס שמן אבוקדו

ההכנה:

  1. לכוון את התנור ל – 170 מעלות. להוסיף את גרעיני החמנייה למעבד מזון המצויד בלהב S. לטחון כ- 30 שניות עד שזה דק. להעביר לקערת ערבוב.
  2. לשים נייר פרגמנט לא מולבן על תבנית אינגליש כך שהוא יורד לאחד הצדדים הארוכים, על פני החלק התחתון וחזרה לצד הארוך האחר.
  3.  הערה: אני משתמשת בתבנית זכוכית אם אתם משתמשים בתבנית אינגליש קייק ללחם שונה יש שוני בזמני האפייה. לשמן את שני קצוות תבנית הזכוכית החשופה. לשים בצד.
  4. להוסיף את המים החמים והדבש לכוס מדידה מזכוכית עם זרבובית. לערבב עד שהדבש נמס, לאחר מכן מוסיפים את השמרים. לערבב את השמרים לתוך הנוזל, ולתת לו לשבת 5 דקות. (זה צריך להיות עם קצף  מלמעלה לאחר 5 דקות. אם זה לא אז השמרים לא פעילים, אבל עדיין  יוסיפו מעט טעם.) (אם תבחרו להשמיט את השמרים מהמתכון תצטרכו לכלול את המים הדבש בכל מקרה.)
  5. להוסיף את קמח הקוקוס, אבקת קליפת פסיליום, ומלח לגרעיני החמנייה הטחונים. לערבב היטב  ולשלב ביחד, ואז להוסיף את החומץ, חלב קוקוס ושמן אבוקדו. לערבב עם מערבל חשמלי.
  6. לשטח היטב את הבצק לתבנית המוכנה. אם משתמשים בשמרים, לכסות במגבת נקייה ולשים את הלחם לנוח  במשך שעה כדי שיתפח רק מעט.
  7. לאפות לא מכוסה במשך 1 שעה, עד שסכין שמוכנסת באמצע יוצאת נקייה ברובה. לתת ללחם להתקרר בתבנית, ואז לשחרר את הקצוות עם סכין חמאה לפני שמרימים את הכיכר מהתבנית.
  8. לפרוס ולשים מעל דבש וקינמון, או ריבה ללא סוכר . תיהנו!
אולי מעניין אותך גם…
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
פורסם ב: טבעוני, לחם תגיות: גרעינים, זרעים, חלב קוקוס, חמנייה, טבעוני, כשר לפסח, לחם, ללא ביצים, ללא גלוטן, ללא קמח שקדים, פסיליום
הצצה למתכונים
חטיפי סלק-קוקוס
קרא/י עוד>

חטיפי סלק-קוקוס

חטיפים מענגים אלו בתוספת סלק מלאים בסיבים תזונתיים, אנטיאוקסידנטים, וכל טוב במסווה של חטיף קינוח. תמיד טוב להחזיק כמה כאלה

מרק ירק פרסי חמוץ
קרא/י עוד>

מרק ירק פרסי חמוץ

לחוביזה יש יתרונות בריאותיים ותזונתיים רבים והיא נחשבת ברפואה העממית וברפואה הסינית המסורתית ליעילה מאוד עבור טיפול במגוון בעיות ומחלות.

לכל המתכונים >
הצטרפו אלי
תגיות
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
טעימה מהמתכונים
קרם קוקוס צ'יה וקשיו

קרם קוקוס צ'יה וקשיו

סלט ירוקים עם טוויסט

סלט ירוקים עם טוויסט

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

מוזמנים ליצור איתי קשר

050-433-99-70

Facebook Youtube
בנייה ועיצוב אתר omega360
© כל הזכויות שמורות לענת דרור- אין להעתיק, לשכפל, להדפיס ולהפיץ תוכן כלשהו מהאתר בלא היתר מפורש בכתב
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס