050-433-99-70
  ענת דרור - שף | מומחית לרו-פוד | סדנאות ואימון לתזונה בריאה
  • Facebook
  • YouTube
שף ענת דרור | Anat Dror שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
לחם נטול גלוטן גם לפסח
דף הבית » חגים » לחם נטול גלוטן גם לפסח

לחם נטול גלוטן גם לפסח

לחם לפסח

מצרכים

 1.1/2 כוסות קמח חומוס

 3/4 כוס קמח שקדים

 3/4  קמח קשיו/ אגוזי קשיו טחונים

1/4  כוס זרעי צ'יה טחונים

כף אבקת אפייה

 חצי אבקת סודה לשתייה

 חצי כפית מלח אטלנטי

 1 כוס חלב שקדים ללא תוספת סוכר

 1 כוס מים

 1 כף חומץ תפוחים טבעי או לימון

חופן גרעיני חמנייה לקישוט מעל

הכנה

בקערה בינונית, מקציפים היטב יחד את הקמחים,  הצ'יה, אבקת האפייה, סודה ומלח אטלנטי

 עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף חלב, מים, חומץ לתוך התערובת עד לספיגה מלאה וקבלת בלילה עבה.סמיכה

לצקת את הבלילה לתוך תבנית נייר אינגליש קייק ,לפזר גרעיני חמנייה מלמעלה לקישוט.

לתת לבלילה לנוח למשך 20-15 דקות, לפני שמכניסים לתנור

לאפות כ-35 דק' בחום של 160 מעלות

לבדוק עם קיסם שיוצא יבש למוכנות הלחם

לקרר על רשת לפני שפורסים

מצרכים

 1.1/2כוסות קמח חומוס

 3/4 כוס קמח שקדים

 3/4  קמח קשיו/ אגוזי קשיו טחונים

1/4  כוס זרעי צ'יה טחונים

כף אבקת אפייה

 חצי אבקת סודה לשתייה

 חצי כפית מלח אטלנטי

 1 כוס חלב סויה/שקדים ללא תוספת סוכר

 1 כוס מים

 1 כף חומץ תפוחים טבעי )או לימון(

חופן גרעיני חמנייה לקישוט מעל

הכנה

בקערה בינונית, מקציפים היטב יחד את הקמחים,  הצ'יה, אבקת האפייה, סודה ומלח אטלנטי

 עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף חלב, מים, חומץ לתוך התערובת עד לספיגה מלאה וקבלת בלילה עבה.סמיכה

לצקת את הבלילה לתוך תבנית נייר אינגליש קייק ,לפזר גרעיני חמנייה מלמעלה לקישוט.

לתת לבלילה לנוח למשך 20-15 דקות, לפני שמכניסים לתנור

לאפות כ-35 דק' בחום של 160 מעלות

לבדוק עם קיסם שיוצא יבש למוכנות הלחם

לקרר על רשת לפני שפורסים

מצרכים

 1.1/2כוסות קמח חומוס

 3/4 כוס קמח שקדים

 3/4  קמח קשיו/ אגוזי קשיו טחונים

1/4  כוס זרעי צ'יה טחונים

כף אבקת אפייה

 חצי אבקת סודה לשתייה

 חצי כפית מלח אטלנטי

 1 כוס חלב סויה/שקדים ללא תוספת סוכר

 1 כוס מים

 1 כף חומץ תפוחים טבעי )או לימון(

חופן גרעיני חמנייה לקישוט מעל

הכנה

בקערה בינונית, מקציפים היטב יחד את הקמחים,  הצ'יה, אבקת האפייה, סודה ומלח אטלנטי

 עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף חלב, מים, חומץ לתוך התערובת עד לספיגה מלאה וקבלת בלילה עבה.סמיכה

לצקת את הבלילה לתוך תבנית נייר אינגליש קייק ,לפזר גרעיני חמנייה מלמעלה לקישוט.

לתת לבלילה לנוח למשך 20-15 דקות, לפני שמכניסים לתנור

לאפות כ-35 דק' בחום של 160 מעלות

לבדוק עם קיסם שיוצא יבש

לצנן על רשת לפני שפורסים

פורסם ב: חגים, טבעוני, לחם תגיות: חגים, חלב שקדים, לחם, ללא גלוטן, פסח, צ'יאה, קמח חומוס, קמח שקדים, קשיו
« הקודם
הבא »

השארת תגובה

ביטול

הצצה למתכונים
ארטיק מגנום טבעי עם טופי תמרים
קרא/י עוד>

ארטיק מגנום טבעי עם טופי תמרים

אני יודעת אני יודעת. הם יכולים להיראות מעט מאיימים. כאילו זה יהיה סופר קשה וייקח כמו 120 שעות ומיליון דולר

טארטלט תפוז-סלק, על תחתית תאנים ושקדים
קרא/י עוד>

טארטלט תפוז-סלק, על תחתית תאנים ושקדים

טארטלטים אלה יגרמו לבטן שלכם לרעוש אפילו אם רק אכלתם - אחרי הכל, תמיד יש מקום לקינוח. הם רו, טבעונים,

לכל המתכונים >
הצטרפו אלי
תגיות
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
טעימה מהמתכונים
קרם קוקוס צ'יה וקשיו

קרם קוקוס צ'יה וקשיו

סלט ירוקים עם טוויסט

סלט ירוקים עם טוויסט

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

מוזמנים ליצור איתי קשר

050-433-99-70

Facebook Youtube
בנייה ועיצוב אתר omega360
© כל הזכויות שמורות לענת דרור- אין להעתיק, לשכפל, להדפיס ולהפיץ תוכן כלשהו מהאתר בלא היתר מפורש בכתב
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס