נשנושי טופו פיקנטיים
1/2 קילו טופו (לא רך)
1/2 כוס חמאת בוטנים
3 בצלי שאלוט קצוים דק דק
3 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
2 גבעולי טימין טרי –רק עלים קצוצים
מלח ופלפל שחור טחון
עד 1/2 כוס מים לפי הצורך
ההכנה:
לערבב היטב בכלי את כל המרכיבים פרט לטופו
לתקן טעמים
לספוג את כל הנוזלים מהטופו במגבת נייר
לחתוך לקוביות ולהכניס לרוטב לערבב היטב
לתת לחכות 20 דק' לספיגת טעמים ולהגיש
ניתן לפזר כף זרעי המפ או שומשום שחור מעל לקישוט
ולהגיש על מצע ירוקים לצד סלט חי