050-433-99-70
  ענת דרור - שף | מומחית לרו-פוד | סדנאות ואימון לתזונה בריאה
  • Facebook
  • YouTube
שף ענת דרור | Anat Dror שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
פאי פטריות מוקרם-טבעוני
דף הבית » טבעוני » פאי פטריות מוקרם-טבעוני

פאי פטריות מוקרם-טבעוני

פאי פטריות מוקרם-טבעוני

(תבנית עגולה בגודל 28)

מצרכים לבסיס הפאי:

1 3/4 כוסות קמח כוסמין מלא מנופה

1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1 כפית מלח עשבים

1/3 כוס שמן קוקוס מומס

1/2 כוס מים חמים

למלית:

2 כפות שמן קוקוס

1 כפית מלח גס אטלנטי

1/2 כפית מלח עשבים

1/4 כפית פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט

חבילת פטריות, מנוגבות ופרוסות לאורך

2 כרישות גדולות קצוצות, רק החלק הלבן

1/2 חבילת עלי בייבי תרד שטוף (לא לקצוץ)

1/2 חבילת עלי מנגולד קצוצים כולל הגבעולים ( להפריד בין הגבעולים הקצוצים לעלים הקצוצים)

150 גרם טופו אורגני מפורר לחתיכות קטנות (אפשר ידנית או במזלג)

1 כוס קשיו מושרה שעתיים במים

1 כוס מים

1 1/2 כפות אבקת שמרי בירה

כפית מלח עשבים

כוס וחצי מים

ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות, מכיסים תבנית פאי עגולה עם ניר אפיה.

מתחילים עם הכנת הבצק, שמים את כל החומרים בקערה עמוקה מלבד המים ומתחילים ללוש כמה דקות, לאט לאט מוסיפים את המים עד שמגיעים למרקם רצוי. הבצק אמור להרגיש מאד גמיש לעבודה אחרי כמה דקות לישה.

אחרי שהבצק מוכן צריך לרדד אותו לעיגול גדול שיכסה את תבנית הפאי. את השאריות שיש בדפנות אפשר לחתוך. כדאי לחורר את הבצק עם מזלג שלא יתפח ולהכניס לתנור שחומם ל 5 דקות בלבד ולשים בצד לקירור. את התנור אפשר להשאיר דולק

להכין את המלית:

במחבת גדולה לחמם את שמן הקוקוס והתבלינים, להוסיף את הכרישה ואת גבעולי המנגולד הלבנים ולערבב עד שמתרככים ומזהיבים מעט, להוסיף את הפטריות ולערבב על אש נמוכה כשלוש דקות , להוסיף את עלי התרד והמנגולד ולערבב, להניח מכסה ולתת להם להתאדות למשך 2 דקות בערך, עד שרואים את צבעם משתנה לירוק כהה. לטעום ולתקן תיבול אם צריך ולהניח בצד.

את קרם הקשיו והטופו מכינים בלנדר או במעבד מזון חזק. לשים בבלנדר את הטופו, הקשיו שסונן מהמים, אבקת שמרי הבירה , מלח העשבים ורק חצי מכמות המים ולהתחיל לעבד בפולסים, לאט לאט להוסיף עוד מים לפי הצורך. הקרם צריך להיות חלק וקטיפתי. אחרי שהקרם מוכן, תעבירו אותו למחבת עם הפטריות והירוקים ותערבבו עד שהעיסה אחידה.  את המלית כולה לפזר בצורה שווה על תחתית הפאי ולפזר מעל מעט מאד פתיתי שמרי בירה. (לא חובה)

 

להכניס לתנור ל 30-35 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

לצנן מעט ולהגיש חם.

אולי מעניין אותך גם…
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
פורסם ב: טבעוני תגיות: אפייה, טבעוני, טופו, כוסמין, כרישה, ללא ביצים, מנגולד, פאי, פטריות, קשיו, שמן קוקוס
הצצה למתכונים
קרם ברולה-טבעוני
קרא/י עוד>

קרם ברולה-טבעוני

קינוח וניל חלק וקרמי עשוי ללא מוצרי חלב ורק עם 5 מרכיבים! אתם יכולים לעשות את זה עם ציפוי "שרף"

מרק ירק פרסי חמוץ
קרא/י עוד>

מרק ירק פרסי חמוץ

אמנם זה אולי בהתחלה נראה כמו צלחת אטריות טיפוסית, אבל כאן זה משולב בהרבה יותר ירקות. המתכון צריך רק 114

לכל המתכונים >
הצטרפו אלי
תגיות
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
טעימה מהמתכונים
קרם קוקוס צ'יה וקשיו

קרם קוקוס צ'יה וקשיו

סלט ירוקים עם טוויסט

סלט ירוקים עם טוויסט

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

מוזמנים ליצור איתי קשר

050-433-99-70

Facebook Youtube
בנייה ועיצוב אתר omega360
© כל הזכויות שמורות לענת דרור- אין להעתיק, לשכפל, להדפיס ולהפיץ תוכן כלשהו מהאתר בלא היתר מפורש בכתב
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס