050-433-99-70
  ענת דרור - שף | מומחית לרו-פוד | סדנאות ואימון לתזונה בריאה
  • Facebook
  • YouTube
שף ענת דרור | Anat Dror שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
פיצה טבעונית ללא גלוטן
דף הבית » טבעוני » פיצה טבעונית ללא גלוטן

פיצה טבעונית ללא גלוטן

מתכון פנטסטי לבצק פיצה שקל לעיכול שאתם יכולים להוסיף לו ירקות או תוספות לבחירתכם. בצק פיצה בעובי בינוני שייאפה טוב. במרקם נהדר, עם מרכז לעיס, של קלתית וקצוות פריכים.

המתכון הזה הוא: ללא חלב, ללא גלוטן, ידידותי לילדים, טבעוני

מרכיבים
•1½  כוסות קמח אורז חום (השתמשתי בקמח דורה)
• ½1 כפית קסאנטן גאם (משמש כמשפר אפייה טבעי)
• 1 כף אבקת אפייה (ללא אלומיניום)
• ½ כפית מלח ים
• ¼ כפית אבקת סטיביה
• 1 כפית תיבול איטלקי או יותר לפי טעם , בזיליקום טימין זעתר
• 1 כף שמרי בירה
• 4 כפות עמילן טפיוקה
• ¾ כוס מים קרים
• תחליף "ביצת פשתן" (1 כף זרעי פשתן טחונים מעורבבים עם 3 כפות מים חמים – לתת לשבת כמה דקות, ולאחר מכן להשתמש במתכון)

הכנה
1. לחמם התנור ל- 220 מעלות ולשמן תבנית אפייה בשמן קוקוס ולשים נייר פרגמנט
2. לנפות/ לסנן את הקמח, קסאנטן, אבקת אפייה, מלח, סטיביה, תיבול איטלקי, ועמילן טפיוקה יחד בקערה גדולה. אתם יכולים להשתמש במיקסר יד, אם תרצו.
3. לצקת את המים הקרים לקערה לאט ולערבב. או אם משתמשים במיקסר, כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, לשפוך את המים הקרים לקערה לאט. לאחר מכן, להוסיף הביצה / תערובת תחליף הביצה ולערבב היטב עד שהתערובת אחידה.
4. להרטיב את הידיים במים, ליצור מהבצק כדור ולהניח במרכז תבנית אפייה המשומנת. בידיים רטובות או ידיים משומנות בקלילות (שמן זית שמן וקוקוס עובד נהדר) הם מונעים הידבקות. להרטיב את הידיים מידי פעם תוך דחיפה כלפי מטה בחוזקה על הבצק ולהדק אותו בתוך תבנית פיצה עגולה של 25 ס"מ, לעבוד מהמרכז החוצה.
5. לאפות למשך כ- 9 דקות. להנמיך את החום ל-180  ​​מעלות, לשים מעל את התוספות הרצויות ולאפות עוד 30 דקות (תלוי בתנור שלכם), או עד שהקצוות פריכים והבצק עשוי טוב.
6. בזהירות להעביר את הפיצה על קרש חיתוך. זה יהיה שביר במידה מסוימת, בעזרת מרית מתחת כדי להפריד אותו לגמרי מתבנית האפייה (או אם משתמשים בנייר פרגמנט – רק להחליק אותו בעדינות על גבי קרש חיתוך – זו הסיבה שאני אוהבת להשתמש בנייר פרגמנט – הופך את החיים לקלים יותר). כשיש לכם את הפיצה על קרש חיתוך, לחתוך בגדלים הרצויים וליהנות!

הערות

  • תיהנו עם סלט בצד ויש לכם ארוחה בריאה, מזינה, קלה לעיכול.
  • כל השאריות נשמרות טוב במקרר.
  • אפשר להכין מראש את קלתית הפיצה. קלתיות אלו יכולות להיעשות, אפויות וקפואות (בזהירות) לשימוש בהמשך השבוע.
  • שימו מעל באספרגוס, עגבניות, בצל עם רוטב תוצרת בית. פסטו יהיה נהדר עם ז האו כל  תוספות כבחירתכם. נסו ותיהנו!
מתאים ל:
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
פורסם ב: טבעוני תגיות: טבעוני, ידידותי לילדים, ללא גלוטן, ללא חלב
הצצה למתכונים
קרפ בננה בקרם קשיו ופירות יער
קרא/י עוד>

קרפ בננה בקרם קשיו ופירות יער

עם הקרפ הזה ניתן ממש לחגוג הוא טעים, קל להכנה ובריא הוא מתאים לארוחת בוקר חגיגית וגם לקינוח אל תוותרו עליו

לדר תות
קרא/י עוד>

לדר תות

לדר תות זה, ניתן להכין גם עם מנגו, אפרסמון, דובדבנים, אוכמניות קפואים או טריים, זהו חטיף בריאות נפלא לילדים וגם למבוגרים,

לכל המתכונים >
הצטרפו אלי
תגיות
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
טעימה מהמתכונים
קרם קוקוס צ'יה וקשיו

קרם קוקוס צ'יה וקשיו

סלט ירוקים עם טוויסט

סלט ירוקים עם טוויסט

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

מוזמנים ליצור איתי קשר

050-433-99-70

Facebook Youtube
בנייה ועיצוב אתר omega360
© כל הזכויות שמורות לענת דרור- אין להעתיק, לשכפל, להדפיס ולהפיץ תוכן כלשהו מהאתר בלא היתר מפורש בכתב
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס