חומרים:
1.5 כוסות כוסמת
3 כוסות מים
כוס עלי חוביזה קצוצים
1 גזר מגורר
1 בצל מגורר
כף שמן קוקוס
כמון, כורכום, קינמון מלח הימלאיה – לפי הטעם
שומשום מלא
אופן ההכנה:
- מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות.
- מבשלים את הכוסמת במים כ- 15 ד' עד שהמים נספגים ומצננים.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים
- לשים בעזרת הידיים לעיסה אחידה
- יוצרים קציצות
- מעבירים לתבנית ומניחים על גבי נייר אפייה
- מפזרים שומשום מעל
- אופים כ- 20 ד' בתנור והופכים ל- 5 ד' נוספות
מגישים חם עם רוטב טחינה מעל.