ריבועי דגני בוקר פריכים חמאת בוטנים כוסמת
כולנו שמענו פעם אחר פעם כי ארוחת בוקר היא הארוחה החשובה ביותר של היום. זמן ארוחת הבוקר יכול לקבוע את הקצב של היום שלכם. שמעתם פעם או אמרתם את הביטוי, "התעוררתי בצד הלא הנכון של המיטה היום"?
לכולנו יש רוטינות שלנו כשאנחנו מתעוררים אבל עוצרים ושואלים את עצמנו מהי "האיכות" בשיגרות אלה. השורה התחתונה שלי היא לעודד אתכם לחשוב איך אתם מתחילים את היום. אם יש לכם ילדים, האם אתם מהווים דוגמא חיובית עבורם? ההרגלים שלכם לאורך זמן ישפיעו הרגליהם.
תהיו מודל לחיקוי המדגים עמדות חיוביות ליום הקרוב. 🙂 ככל שתיאנחו ותגנחו על הבוס שלכם ועל חברים לעבודה או על פרויקט העבודה שלכם כך ילדיכם ילמדו להיאנח ולגנוח על מוריהם ועל המבחן במתמטיקה הבא שלהם. חיים זה לא תמיד אפרסקים – וזו עובדה – אבל גישה חיובית על עשיית דברים שהם לא קלים הוא חצי מהקרב.
מצרכים:
מתקבל: 5 כוסות
• ¼1 כוסות כוסמת יבשה רו, להשרות 30+ דקות
• ½ כוס פתיתי קוקוס רו
• ½ כוס חמאת בוטנים טבעית
• ⅓ כוס מים
• 2 כפיות תמצית וניל
• 1 כפית קינמון
• ¼ כפית מלח הימלאיה ורוד
הכנה:
1. לאחר השריית הכוסמת, לשטוף עד שהמים נקיים. הכוסמת מתנפחת לכ- ⅓2 כוס.
2. במעבד המזון, מצויד בלהב "S" לשלב את הקוקוס, חמאת בוטנים, מים, וניל, קינמון ומלח. לעבד עד שהוא קרמי/קטיפתי וחלק.
3. להוסיף את הכוסמת ולעבד בפולסים יחד. לא לעבד יותר מדי.
4. למרוח את התערובת על Teflex שמגיע עם המייבש מזון.
5. לייבש ב- 63 מעלות במשך 1 שעה, ולאחר מכן להפחית ל -46 מעלות במשך כ- 4-6 שעות.
6. להוציא את המגש ולחרוץ את הבלילה לריבועים קטנים. אתם יכולים להשאיר שלמים ופשוט לשבור לאחר הייבוש אם אתם רוצים.
7. לייבש כ -8 שעות או עד שיבש מספיק כדי להפוך את הבלילה רק על גבי הרשת ולהמשיך לייבש במשך 9 שעות נוספות או עד לייבוש מלא. ולתת לו להתקרר לאחסון כך שלחות לא תיווצר במיכל.
8. לאחסן במיכלים אטומים. הם יקפאו להפליא אם אתם רוצה לעשות מצבור/ מלאי