כ-25 יחידות קטנות
מרכיבים:
לבצק:
¾ כוס קמח אורז
¾ כוס קמח טפיוקה
½1 כפיות אבקת אפייה
1 כפית קסנטאן גם
5 תמרים מג'הול מגולענים קצוצים דק דק
1 קופסת רסק תפוחי עץ ( 1 קופסה = 113 גרם )
3 כפות שמן קוקוס
למלית:
½ חבילת שוקולד מריר 70%
½ כוס חלב קוקוס
½ כוס פתיתי קוקוס
3 תמרים קצוצים דק
אופן ההכנה:
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבלים במעבד המזוןאת כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומקמחים בקמח טפיוקה או אורז .
מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים. מרדדים כל כדור לעלה דק וקורצים לעיגולים באמצעות רינג או כוס.
הכנת המלית:
ממיסים את השוקולד בחלב הקוקוס בסיר קטן המונח על סיר עם מים על אש נמוכה עד שכל השוקולד נמס.
מכבים את האש, ומוסיפים את הקוקוס והתמרים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומצננים. מחממים תנור אפייה ל-°180.
לוקחים כפית מהמלית ומניחים במרכז העיגול. סוגרים כל עיגול למשולש ומהדקים היטב את הקצוות. מניחים את אוזני ההמן בתבנית ואופים כ-15 דקות. שומרים בקופסה אטומה במקרר.