פנקייק עם קרם קשיו ופירות יער
כמות ל- 2 אנשים:
- ½ כוס קמח כוסמין
- ½ כוס קמח שיבולת שועל
- 1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
- קורט מלח הימלאיה
- 2 כפות חמוציות ללא תוספת סוכר
- כפית אבקת מאקה / מאסקיט/מאקונה (מומלץ(
- 1 כפית תמצית וניל טהורה.
- 1/4 כפית אבקת קינמון
- 2 כפות סילאן
- 1 כוס חלב שקדים/צמחי טבעי לא ממותק
מכניסים הכל לבלנדר ומערבלים.
יוצקים על מחבת דק וחם עיגולים מהבלילה,
כשמתחילות בועות הופכים לעוד כמה שניות עד להשחמה.
לקרם קשיו :
- ¾ כוס קשיו מושרים במים כ- 4 שעות
- כף שמן קוקוס
- ¼ כוס מים (הוסיפו מים בהדרגה עד קבלת מרקם קרמי)
- 2 כפות חלב שקדים
2 תמרים מגולענים
מערבלים הכל בבלנדר למרקם קרמי
מגישים את הפנקייק עם הקרם ופירות היער.
בתאבון 🙂