חלב מוזהב

חלב מוזהב

משחה מוזהבת

• ¼ כוס אבקת כורכום
• 1 כף ג'ינג'ר מיובש
• 1 כפית פלפל שחור טחון
• ½1 כוסות מים

להכין את המשחה על ידי הרתחת המים וכל המרכיבים ואז לתת לזה להתבשל על אש נמוכה במשך 6-8 דקות, תוך ערבוב עד שהוא הופך למשחה. ואז לתת לזה להתקרר. המשחה יכולה להיות מאוחסנת בצנצנת זכוכית במקרר עד שבועיים. זכרו להשתמש בכורכום אורגני באיכות גבוהה.

 חלב זהב

(מתקבל 1 כוס גדולה) זמן: 10 דקות.

1 כפית משחה מוזהבת
• ½1 כוס חלב שקדים או חלב צמחי אחר 
• ½ כפית הל
• ¼ כפית קינמון
• 1 כפית סירופ מייפל
• קמצוץ אבקת וניל
• 1 כפית שמן קוקוס (לא חובה)

לחמם את החלב על להבה נמוכה, להקציף את כל המרכיבים ביחד. אני אוהבת  להשתמש בחלב שקדים תוצרת בית או חלב קשיו, למרקם יותר קרמי. לתת לזה לרתוח בעדינות במשך כמה דקות כך שזה נהיה סמיך, זה עושה את זה יותר קרמי וטעים. אם אתם עושים כמות גדולה, אפשר לאחסן במקרר ולחמם מאוחר יותר.

חלב מוזהב
חלב מוזהב

השארת תגובה