זמן הכנה: 10
סה"כ זמן: 30
מתקבלים: 12
קטגוריה: חטיף
ללא אפייה
מרכיבים:
- ½2 כוסות גרנולה
- 1 כוס בוטנים קצוצים
- 3 כפות חמאת בוטנים
- 3 כפות דבש (או יותר אם יש צורך)
מילוי:
ציפוי:
- 340 גרם שוקולד מריר – קצוץ דק
- 1 כף שמן קוקוס
הוראות
- להכנת כוס גרנולה חמאת בוטנים, בקערה לשלב גרנולה, בוטנים קצוצים, חמאת בוטנים ודבש. אם התערובת יבשה מדי להוסיף עוד דבש כדי לקבל מרקם דביק של התערובת.
- לשמן תבנית קאפקייקס ולחלק את התערובת ב -12 כוסות. לשטח את התערובת היטב כדי שתחזיק יחד ולעשות שקע במרכז כל כוס. להקפיא במשך 5-10 דקות, עד שהכוסות מתמצקות.
- לאחר מכן, להמיס חמאת בוטנים ולצקת לתוך מרכז כל כוס גרנולה. עכשיו, להקפיא עוד 5-10 דקות, עד שמתמצק.
- לבסוף, להמיס שוקולד מריר ושמן קוקוס ולאסוף עם כף את השוקולד המומס על חמאת הבוטנים. לצנן עד שהשוקולד מתייצב.
- לאחסן במקרר בתוך מיכל אטום, או להקפיא לאחסון ארוך יותר.