המתכון: משטחים של פרי עונה, ללא חלב, ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק, רו, טבעוני, כל כך פשוט וכל כך טעים
מצרכים לתבנית אחת:
1 כוס תותים שטופים
2 כפות מייפל (לא חובה)
1 כפית מיץ לימון טרי
ההכנה:
להכניס הכל לבלנדר או למעבד המזון לעיסה חלקה
לשטח על משטח אפייה מטפלקס (ניתן לרכוש בחנויות אפייה)
לשטח לשכבה אחידה בעובי של עד 2 מ"מ
להכניס למייבש המזון ב 48 מעלות
או לתנור רגיל ב-70 מעלות עד לייבוש מוחלט
לנתק את הלדר שנוצר ממשטח האפיה, לפרוס לרצועות צרות וארוכות בסכין חדה ברוחב הרצוי (אני פורסת ברוחב של כ-3 ס"מ ולגלגל.
לשמירה במקרר ניתן לעטוף בניילון נצמד או בנייר אפיה
לשמירה לאורך זמן וכדי שהגלילים לא ידבקו זה לזה
נשמר טרי בקרור הרבה שבועות