סטייק כרוב צלוי ושום רכיבים1 ראש כרוב ירוק רצוי אורגני, חתוך לאורך לפרוסות בעובי 2.5 ס"מ½1 כפות שמן זית2-3 שיני שום גדולות, כתושותמלח גס ופלפל שחור טרי שמן זיתהכנה:לחמם תנור ל -200 מעלות ולשים בתבנית האפייה נייר אפייה מוברש בשמן זית.להוציא את עלה הכרוב החיצוני, לחתוך את הכרוב לאורך מלמעלה למטה (התחתון זה השורש) ולחתוך לפרוסות בעובי 2.5 ס"מלשפשף את שני הצדדים של הכרוב עם שום מרוסק.להשתמש במברשת כדי למרוח את שמן הזית על שני צדי פרוסות הכרוב.לבסוף, לבזוק כל צד עם קצת מלח גס פלפל שחור גרוס טרי.לאפות/ לצלות על המדף האמצעי 30 דקות. בזהירות להפוך את סטייק הכרוב ולקלות/ לצלות עוד 30 דקות עד שהקצוות חומים וקריספיים. להגיש חם וליהנות! « הקודםהבא » השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה: