סטייק כרוב צלוי ושום

סטייק כרוב צלוי בשום

רכיבים

  • 1 ראש כרוב ירוק רצוי אורגני, חתוך לאורך לפרוסות  בעובי 2.5 ס"מ
  • ½1 כפות שמן זית
  • 2-3 שיני שום גדולות, כתושות
  • מלח גס ופלפל שחור טרי
  •  שמן זית

הכנה:

  1. לחמם תנור ל -200 מעלות ולשים בתבנית האפייה נייר אפייה מוברש בשמן זית.
  2. להוציא את עלה הכרוב החיצוני, לחתוך את הכרוב לאורך מלמעלה למטה (התחתון זה השורש) ולחתוך לפרוסות בעובי 2.5 ס"מ
  3. לשפשף את שני הצדדים של הכרוב עם שום מרוסק.
  4. להשתמש במברשת כדי למרוח את שמן הזית על שני צדי פרוסות הכרוב.
  5. לבסוף, לבזוק כל צד עם קצת מלח גס פלפל שחור גרוס טרי.
  6. לאפות/ לצלות על המדף האמצעי 30 דקות. בזהירות להפוך את סטייק הכרוב ולקלות/ לצלות עוד 30 דקות עד שהקצוות חומים וקריספיים. להגיש חם וליהנות!
סטייק כרוב צלוי ושום
סטייק כרוב צלוי ושום

השארת תגובה