המתכון הוא: ללא חלב, טבעוני
מרכיבים
• 1 כוס אגוזי קשיו, מושרים לילה, שטופים, ומסוננים
• ¼ כוס פתיתי קוקוס לא ממותק, מושרים ~15 דקות, מסוננים
• 1 כף מיסו לבן מתוק
• ¼ כוס מיץ לימון טרי
• ½ כפית נקטר אגבה
•קורט מלח
הכנה
- להוסיף את כל החומרים לקערה של מעבד מזון ולעבד עד שנהיה מאוד חלק. תצטרכו לעצור ולגרד את הדפנות בכל כמה דקות. זה יהיה חלק – זה פשוט לוקח זמן וסבלנות. אני מעדיפה כאן מעבד מזון על בלנדר במהירות גבוהה כי כ"כ הרבה יותר קל לגרד את הגבינה כשהיא חלקה.
2. לרפד תבנית מיני כיכר או צלחת אחרת שטוחה / קטנה עם שתי שכבות בד גבינה. להעביר את הגבינה לתוך הצלחת, ללחוץ ולשטח כדי שהגבינה תיכנס לפינות. ללחוץ כלפי מטה את הבד, להכניס למקרר ולהניח משהו כבד על גבי הגבינה / הבד.
3. לתת לגבינה לנוח במקרר ל- 24+ שעות
4. להוציא בזהירות את הגבינה מהתבנית. להוציא את בד הגבינה ולכו להתארגן על בייגל!
מידע תזונתי
למנה: קלוריות: 110, פחמימות: 16.7 גר', שומן: 4.2 גר', חלבון: 3.5 גר', סוכר: 1.0 גר'.