מרכיבים
12 מנות
2 כוסות שקדים, מושרים 8 שעות במים ומסוננים
1/2 כוס אגוזי פקאן
1/2 כוס אגוזי מלך
2 גזרים, חתוכים גס
2 גבעולי סלרי, חתוכים גס
1 כף בצל, קצוץ
¼ כפית מלח הימלאיה
2 דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקה
1 כפית סויה תמרי
לקישוט
12 עיגולים דקים של גזר
לחזרת:
2 סלקים בינוניים, מגורדים גס (לגרסה טבעונית ניתן לבשל את הסלק)
2 כפיות אבקת ווסאבי
1 כפית מיץ לימון טרי
1 כפית ג'ינג'ר, מגורד
1/2 כפית מלח הימלאיה דק
אופן ההכנה:
טוחנים את כל מרכיבי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה אך גסה.
מעבירים למקרר לשעה.
יוצרים קציצות מהתערובת
ומקשטים בפרוסות גזר.
להכנת החזרת:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. מגישים קר עם הקציצות.