גפילטה פיש טבעוני-רו

גפילטה פיש טבעוני-רו

מנה חגיגית ללא בישול בליווי חזרת טעימה ופשוטה להכנה

מרכיבים

12 מנות

2 כוסות שקדים, מושרים 8 שעות במים ומסוננים

1/2  כוס אגוזי פקאן 

1/2 כוס אגוזי מלך

 2 גזרים, חתוכים גס

 2 גבעולי סלרי, חתוכים גס

1   כף בצל, קצוץ

 ¼ כפית מלח הימלאיה

2  דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקה   

1 כפית סויה תמרי

לקישוט

12  עיגולים דקים של גזר

לחזרת:

2 סלקים בינוניים, מגורדים גס  (לגרסה טבעונית ניתן לבשל את הסלק)

2 כפיות אבקת ווסאבי

1  כפית מיץ לימון טרי

1  כפית ג'ינג'ר, מגורד

1/2 כפית מלח הימלאיה דק

אופן ההכנה:

טוחנים את כל מרכיבי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה אך גסה.
מעבירים למקרר לשעה.
יוצרים  קציצות מהתערובת
ומקשטים בפרוסות גזר.
להכנת החזרת:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. מגישים קר עם הקציצות. 
גפילטה פיש רו
גפילטה פיש רו

השארת תגובה