תהליך ליווי אישי איתי
נמשך 6 חודשים
והסיבה העיקרית היא שבמהלך 6 חודשים
אנחנו עוברים 2 עונות
ולמדים את הגוף והתזונה המתאימה לו
הצרכים של הגוף שלנו משתנים מעונה לעונה
ואיתם התזונה שנבחר
בקיץ הגוף צריך אוכל שיצנן אותו
בחורף, הוא צריך אוכל שיחמם אותו
לכן,חשוב לאכול אוכל מזין ומשביע
ולתת לגוף מרכיבים המתאימים לחורף.
ירקות ופירות טריים, דגנים מלאים לא מעובדים,
קטניות מונבטות, אגוזים ושומנים מהצומח.
אז אם אתם חווים בחורף
דכדוך קל, תשוקה לפחמימות,
פתאום לא מתחשק לאכול את המאכלים הצוננים, של הקיץ
ויש חשק לבשל משהו עשיר ומשביע,
לכו על זה, היו בהקשבה לצורכי הגוף המשתנים.
למי שיש חשק לאוכל חם וביתי
אני מצרפת מתכון לפשטידת חורף מפנקת:
4 מנות גדולות , 8 משולשים
20 דקות הכנה, עוד 20 דקות בישולים וסה"כ כולל האפייה יש לכם תוך כ-שעה פשטידה טבעונית נפלאה
להדליק תנור ל 180 מעלות
מה צריך:
לבצק: 1.1/2 כוס קמח כוסמין רצוי חצי מלא חצי רגיל
1/2 כפית מלח הימלאיה
4 כפות שמן זית
1/3 כוס מים חמימים.
אני מוסיפה גם זעתר, סומק, שומשום, אורגנו, טימין מה שיש בבית ומרגיש לי ברגע ההכנה