יוגורט קוקוס קרמי

מרכיבים:

2 פחיות של קרם קוקוס שומן מלא

ששהו לילה בקרור

4 קפסולות של פרוביוטיקה

אופציה:

מייפל, גרנולה , פירות עונה

ההכנה:

להעביר את החלק הקשה של קרם הקוקוס

לקערית ערבוב  מזכוכית שעברה עיקור (טבילה במים רותחים),

להוסיף את התוכן של 4 קפסולות של פרוביוטיקה איכותית ולערבב היטב.

 

לכסות בניילון נצמד במקום חמים (אפשר בתנור כבוי)

בקיץ ל-24 שעות, בחורף ל-48 שעות.

לערבב היטב , ויש לכם יוגורט סמיך וטעים

הוסיפו מעט מייפל את הפירות האהובים עליכם,ומעט גרנולה למעלה 

לקבלת ארוחה מזינה וטעימה 

ניתן לשים בכלי זכוכית יפה שכבות ,שכבות:

יוגורט, גרנולה פרי ,ושוב בסדר הזה עוד פעמיים

 

 

יוגורט
יוגורט

השארת תגובה