"רפאלו"-כדורי טראפלס קוקוס נימוחים

רפאלו

12 יחידות ורק 10 דקות של הכנה

מצרכים

  • ½ כוס קשיו גולמי, מושרה במהירות במשך 1 שעה במים חמים, ואז מסונן ושטוף במים קרים
  • ⅓ כוס קרם קוקוס – (לא חלב קוקוס)
  • ¼ כוס סירופ מייפל
  • ¼ כוס שמן קוקוס מומס
  • 1 כוס קוקוס מגורר דק + עוד קצת כדי לגלגל בו את הממתק
  • 16 שקדים גולמיים – (אפשר להשתמש בשקדים קלופים
  •  
  • הכנה:

    1. לשים קשיו במעבד מזון ולעבד עד לטחינה דקה. להעביר לקערה.
    2. להוסיף קרם קוקוס, סירופ מייפל, שמן קוקוס מומס ו- 1 כוס קוקוס מגורר. לערבב לשילוב.
    3. לשים במקרר ל- 30 דקות עד שמתקשה.
    4. להוציא מהמקרר ולגרוף/ לאסוף כ -1 כף מהתערובת לכל טראפל.
    5. לשים שקד באמצע ולגלגל לכדור. לגלגל בקוקוס המגורר
    6. להניח על מגש מצופה נייר פרגמנט ולהעביר למקרר לשעה לפחות.

    הערות:

    לשמור בקירור. אפשר לדלג על השריית הקשיו, אבל על ידי השרייתם המרקם של הממתק חלק יותר והם מתעכלים בקלות רבה יותר.

 

רפאלו

השארת תגובה