חלב שיבולת שועל

חלב שיבולת שועל

המרכיבים

1 כוס שיבולת שועל דקה

4 כוסות מים פושרים

קמצוץ מלח הימלאייה

אופן הכנה

שמים בקערה את שיבולת השועל ואת המים, מערבבים היטב לספיגה והתרככות שיבולת  השועל , משרים למשך שעה.

מעבירים לבלנדר,מוסיפים את המלח ומערבלים היטב

סינון 1: שופכים את מה שיצא דרך מסננת.

סינון 2: מסננים וסוחטים היטב דרך בד גבינה או חיתול טטרה

החלב נשמר בקרור עד 4 ימים

ניתן להקפיא

♥לקבלת "משקה" קוואקר לטחון שוב עם תמר וחצי כפית של תמצית וניל טבעית 

חלב שיבולת שועל
חלב שיבולת שועל
חלב שיבולת שועל

השארת תגובה