גבינת "לבנה"
הרבה אנשים שעושים מעבר לטבעונות מתגעגעים לגבינה למשהו שהיו רגילים למרוח על הלחם, לשים על פיצה ובתוך הטוסט
ובכן, בטבעונות יש המון אופציות להכנת גבינות החל מאגוזים וזרעים כגון חמנייה, קשיו, שקדים ומקדמיה ועד לטופו דרך גבינות רכות למריחה, אפיות, מותססות, קשות ,נמסות ונחתכות לקוביות
בספר שלי ובקורס המצולם יש מתכוני גבינות מובחרים מכל הסוגים אפילו גבינה צהובה ומוצרלה חמאת שום ללא זרעים ועוד.
במתכון הזה יש הכנה פשוטה ומהירה לגבינה סופר טעימה
במעבד מזון
- 2 כוסות מקדמיה
- 1½כוסות מים
לטחון היטב ולהעביר לשקית בד.
לסחוט היטב ורק אח"כ
להוסיף
- 2 כפות שמרי בירה
- ½ כפית מלח
- כפית לימון
להכניס שוב למעבד
- חלק עם קצח
- חלק עם *תבלין מוכן של שום בצל ופטרוזיליה מיובשים.
ליצור כדורים לגלגל חלק *בשמן זית ולפזר מעל *זעתר, או *קצח, או *תבלין קייג'ון