25 כופתאות קטנות
לקניידלך
כוס קמח מצה מכוסמין מלא אורגני
כוס מים
2 כפות קמח חומוס
2 כפות שמן זית
2 כפות עירית קצוצה / פטרוזיליה / כוסברה
כפית שטוחה מלח הימלאיה
אופן ההכנה:
מערבבים קמח מצה, קמח חומוס ומלח. מוסיפים ירק מים ושמן ומערבבים היטב. נותנים לתערובת לנוח שעה במקרר.
למרק
2 בצלים חתוכים לרצועות
2 עגבניות קצוצות
3-4 גזרים חתוכים לפרוסות
2 קישואים לרצועות
גבעול סלרי קצוץ
מלח, פלפל, כורכום
מעבירים את הירקות לסיר, מכסים במים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את התבלינים ומרתיחים שוב. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים להתרככות
כשהמרק מוכן, מכינים כדורי קניידלך בידיים רטובות ומוסיפים למרק כשהוא רותח, מבשלים כ-20 דקות ומגישים.
לקשט עם פטרוזיליה או כל עשב אחר שאוהבים.