050-433-99-70
  ענת דרור - שף | מומחית לרו-פוד | סדנאות ואימון לתזונה בריאה
  • Facebook
  • YouTube
שף ענת דרור | Anat Dror שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
שף ענת דרור | Anat Dror
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
    • סדנת RawFood
    • סדנת בישול בריא
    • מפגש בריאות
    • סדנת לחם וממרחים
    • מתוקים בריאים
    • שיעור פרטי
    • ארוחת שף פרטית
  • קורסים ON LINE
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • לימודי תעודה – פרונטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
    • יעוץ אישי
    • ניקוי רעלים
    • ירידה במשקל
    • שירותים נוספים
  • מהמדיה
    • סרטונים
    • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
    • מתכונים ראשי
    • מתכונים טבעוניים
    • מתכוני רו-פוד Raw Food
    • מתכוני מיצים ושייקים בריאים
    • מתכוני חגים בריאים
    • מתכוני טיפוח לעור בריא וטיפים
  • לקוחות מדברים
    • לקוחות מדברים
    • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
  • ענת דרור
  • סדנאות ושיעורים
  • קורסים ON LINE
    • לימודי תעודה -פרונטלי
    • קורס קולינרי – דיגיטלי
    • קורס ניקוי רעלים – דיגיטלי
    • קורס לירידה במשקל – דיגיטלי
    • ספרים וחוברות דיגיטליות
  • אימון לשינוי בתזונה
  • סרטונים
  • כתבות ומאמרים
  • מתכונים
  • לקוחות מדברים
  • עדויות מהשטח
  • צרו קשר
פיצת פשתן
דף הבית » קרקרים ופיצות » פיצת פשתן

פיצה פשתן

פיצה פשתן

מטבח גורמה-
ציוד – מייבש מזון, מעבד מזון, בלנדר
פיצה
הכנת 2 פיצות

אם אין מייבש מזון  ניתן להכניס לתנור בחום נמוך עד לייבוש הנוזלים

הבסיס:

  • 4 גבעולי סלרי, שטופים, גזורים וקצוצים לקוביות של 1 אינץ'
  • 2  גזרים קלופים וקצוצים לקוביות 1 אינץ'
  • ½1  שאלוט/בצל ירוק. (אפשר לשלב באחד שלם ובירוק רק בחציו)
  • 2 עגבניות קצוצות גס
  • 2 שיני שום קלופות
  • 2 כוסות פשתן טחון( למדוד לפני שטוחנים)
  • ½- 1 כפית של מלח
  • ½כוס מים

גבינת קשיו:


• 2 כוסות אגוזי קשיו שהושרו 2 שעות (נמדד לפני ההשריה)
• 2 שאלוט / בצל ירוק
• 1 פלפלת  אדומה (אתם יכולים להשתמש אם תרצו במקום באדומה בצהובה או כתומה)
• 2 שיני שום
• מיץ של 1 – 2 לימונים
• קמצוץ של מלח

רוטב עגבניות:

• ½2  כוסות של עגבניות
• 12 עגבניות מיובשות שהושרו שעה אחת
• 3 תמרים מגולענים שהושרו שעה אחת
• 2 שיני שום
• 1 כף שמן זית
• 1 כפית של מלח

תוספות פיצה ראשונה:

• 3 פטריות שטופות, קלופות ופרוסות.
• ½ קישואים גדולים מגורדים
• ½ פלפלת אדומה,
• ½ עגבנייה
• קצת פטרוזיליה קצוצה גס
• קצת בזיליקום קצוץ דק
• 8 זיתיםקצוצים.

לערבב את כל המרכיבים יחד בקערה. לשים קצת אלפאלפה בבסיס שלכם ואז מעל לשים את תערובת הזוקיני. אתם יכולים להוסיף קורטוב של מלח .

תוספת פיצה שנייה

  • 1 אבוקדו מרוסק עם קצת מלח ומיץ לימון
    • ½ פלפלת כתומה פרוסה דק
    • 10 עגבניות שרי קצוצות לריבועים
    • 1 מנגו
    • 1 בצל / שאלוט
    • וממעל עם בזיליקום מגורר
צעדים

בסיס:

שימו את הסלרי, גזר, שאלוט, עגבניות והשום במעבד המזון עם להב S. תערבלו עד שהכל יהיה קצוץ דק מאוד, אבל לא עיסה חלקה כמו בבלנדר
להוסיף את הפשתן / תערובת מלח שלכם ולערבל שוב. להוסיף מים לפי צורך. בהתאם לירקות, ייתכן שלא תצטרכו להשתמש בכל המים או שאולי תצטרכו יותר. זה לא משנה אם אתם מוסיפים יותר מדי. המים ייצאו החוצה בייבוש.
תמרחו את הבסיס שלכם על דף שאינו נדבק ולשים במייבש במשך 3-4  שעות. לשלוף את זה מעל גבי גיליון הרשת ולהפוך לעוד 6-8  שעות, בהתאם לעובי שלהם.עד לייבוש וקראנצ'יות

. יאמי יאמי.

גבינת קשיו:

שימו את כל המרכיבים של הגבינה בבלנדר וגבינת וערבלו עד שהתערובת חלקה. אם אתם צריכים, אתם יכולים להוסיף קצת מים או יותר מיץ לימון, אך אם הקשיו היו שרויים מספיק יש להם מספיק מים בתוכם.
הוציאו מיד מהבלנדר כי גבינת קשיו מתעבה בעמידה.

רוטב עגבניות:

לשים את רוב העגבניות הטריות במעבד המזון עם העגבניות המיובשות המושרות והתמרים המושרים.
בבלנדר ,לשים שום, מלח, שמן זית, וכמה חתיכות עגבניות טריות. לערבב עד שהתערובת חלקה. זה חוסך את הצורך שלכם לדאוג שתקבלו חתיכות שום ומבטיח אפילו טעם ברוטב.
להוסיף את תערובת השום המעורבבת למעבד המזון עד שתערובת חלקה ומבריקה.

ההרכבה

למרוח את רוטב העגבניות על הבסיס ולאחר מכן להחזיר את הבסיס למייבש למשך 1-2  שעות.
למרוח את גבינת הקשיו על הבסיס, ולאחר מכן להחזיר למייבש (שוב!) לעוד 1-2 שעות
הוסיפו את התוספות שלכם!

טיפים נוספים

  • אתם יכולים לשמור את עלי הסלרי ולהשתמש בהם בשייק הירוק שלכם!
  • אתם יכולים גם לייבש את כל עלי הסלרי במייבש המזון ולאחר מכן לערבב אותם בתור"מלח".
  • אפשר להקפיא את בסיסי הפיצה אחרי שהם מוכנים. ניתן גם להקפיא אותם עם הרטבים המיובשים עליהם.
  • לא צריך לעשות את זה ביום אחד.אתם יכולים להכין ביום אחד את הבסיס, ולמחרת את הרטבים.
  • כשאתם משתמשים בקישואים מגורדים על פיצה הכי טוב זה להוסיף אותם ממש לפני הגשה אחרת הקישואים ישחררו את תכולת המיםשבתוכםלבסיסהפיצהואת זה אתם לא רוצים.
    זה נראה שזה הרבה יותר עבודה ממה שזה באמת…
אולי מעניין אותך גם…
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
פורסם ב: קרקרים ופיצות, רו-פוד RAW FOOD תגיות: ארוחת ביניים, ארוחת ערב, בריאות, נישנוש, פיצה, פישתן, רוטב עגבניות
הצצה למתכונים
"פירורי לחם" ללא גלוטן
קרא/י עוד>

"פירורי לחם" ללא גלוטן

זהו מתכון פשוט לפירורי לחם ללא גלוטן גם טבעוני וגם פליאו. זה תחליף מצוין לפירורי לחם מסורתיים שלא רק

ביסקוטי סופר פוד
קרא/י עוד>

ביסקוטי סופר פוד

עוגיות ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוניות קרנצ'יות טעימות. ביסקוטי אלה מלאים במרכיבים מזינים ומעוטרים ב"טפטופים "צבעוניים טבעיים כמו זרעי פרג,

לכל המתכונים >
הצטרפו אלי
תגיות
ארוחת בוקר בריא גזר חג חגיגי חורף חלב שקדים טבעוני טבעי ילדים כוסמין כורכום לחם לימון ללא ביצים ללא גלוטן ללא חלב ללא סויה ללא סוכר מהיר הכנה מייפל מתוק סלק עוגיות פסח פרג צ'יאה קוקוס קינואה קינוח קינמון קיץ קמח חומוס קרם קרם קוקוס קשיו רו רו-פוד רופוד שום שוקולד שיבולת שועל שמן קוקוס שקדים תמרים
טעימה מהמתכונים
קרם קוקוס צ'יה וקשיו

קרם קוקוס צ'יה וקשיו

סלט ירוקים עם טוויסט

סלט ירוקים עם טוויסט

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

לביבות תפו"א ורוזמרין אפויות

מוזמנים ליצור איתי קשר

050-433-99-70

Facebook Youtube
בנייה ועיצוב אתר omega360
© כל הזכויות שמורות לענת דרור- אין להעתיק, לשכפל, להדפיס ולהפיץ תוכן כלשהו מהאתר בלא היתר מפורש בכתב
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס