חטיף משמש וצ'יאה

חטיף משמש

10 דקות של הכנה,ללא אפיה, ללא גלוטן וללא אגוזים

מרכיבים

16 יחידות

  • 1 כוס תמרים מג'הול מגולענים
  • 1 כוס משמשים מיובשים
  • 2 כפות זרעי צ'יאה
  • ¼ כפית קינמון
  • 1 כוס גרעיני דלעת רו

 2 כפות שוקולד צ'יפס לבן

הוראות

  1. לרפד תבנית מרובעת בגודל 20×20 ס"מ עם נייר אפייה
  2. לשים תמרים, משמשים, זרעי צ'יאה וקינמון במעבד מזון, ולעבד עד שהתערובת יוצרת מסה גדולה.
  3. לפרק מעט עם מרית, להוסיף גרעיני דלעת לתערובת במעבד מזון, ולעבד בפולסים עד שיש חתיכות קטנות של גרעיני דלעת.
  4. לפרק את התערובת עוד פעם אחת, להוסיף שוקולד צ'יפס לבן ולעבד בפולסים כמה פעמים כדי לשבור מעט ולפזר את הצ'יפס.
  5. לשטח את התערובת לתבנית המוכנה. אתם יכולים לכסות את החלק העליון עם עוד נייר  ללחוץ או לרדד את החלק העליון עם כוס כדי לשטח לגמרי.

 לקרר במשך 30-45 דקות, ואז לפרוס לברים או לריבועים

ערך תזונתי
מנת הגשה: 1 בר. קלוריות: 84 קלוריות, פחמימות: 14 גרם, חלבון: 2 גרם, שומן: 3 גרם, נתרן: 3 מ"ג, אשלגן: 202 מ"ג, סיבים: 1 גרם, סוכר: 11 גרם, ויטמין A : 6.1% , ויומין C : 0.2% , סידן: 2.5%, ברזל: 4.3% .

 

 

חטיף משמש ציאה
חטיף משמש ציאה

השארת תגובה