מוס שוקולד תפוז
זמן הכנה כ-10 דק'
יש לקרר את המוס במקפיא לפני הגשה ללילה
4 מנות
מצרכים למוס:
1 כוס אגוזי קשיו לא קלוי לאחר השריה של שעתיים מסונן ושטוף.
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/4 כוס ממתיק טבעי, סילאן/מייפל/דבש
2 כפות אבקת קקאו אורגני/נא
3 כפות שמן קוקוס איכותי
4 כפות גרידת קליפת תפוז
- אופציה- אבוקדו שלם מגולען ורך
מצרכים לסירופ השוקולד:
3 כפות שמן קוקוס מומס
2 כפות אבקת קקאו אורגנית
2 כפות ממתיק טבעי, מייפל/סילאן/דבש
ההכנה:
להכניס את כל המרכיבים של המוס לבלנדר, להגיע למרקם חלק וסמיך
ולהעביר לכוסות שקופות אישיות של קינוח להקפאה של לילה.
ניתן להכניס לתבנית פיירקס ,להוציא כשעה לפני ההגשה ,לחלק לריבועים ולהגיש על צלחת
לפני ההגשה לערבב את מרכיבי סירופ השוקולד ביחד ידנית, -לשפוך מעל המוס ולפזר מעט גרידת תפוז מעל הכל לקישוט.
גם בריא וגם טעים