סוכריות ג'לי בהכנה ביתית
המתכון הוא: ללא חלב, טבעוני
האגר הוא תמצית המתקבלת מסוגים שונים של אצות אדומות. זה מאוד משביע, כמעט אינו מכיל קלוריות, עשיר בסיבים מסיסים ומינרלים, עוזר לווסת מעבר במעי, כולסטרול, סוכרת, מונע התייבשות ועודף משקל. יש לו כמות משמעותית של ברזל, מה שעוזר לנו להילחם באנמיה. זרחן, שחיוני לתפקוד התקין של זיכרון. מגנזיום למניעת עייפות מנטלית ופיזית. בנוסף יוד וסידן. בשל היכולת לספוג מים, הוא משמש בבישול להסמכה ו- ליצירת מרקם של ג'לי למזונות, בין אם זה מתוק או מלוח, בלי שום הוספת טעם. בעוד שבשוק תוכלו למצוא אותו ברצועות, אבקות ופתיתים, האחרון נותן תוצאות טובות יותר על ידי שהוא יותר מרוכז. אנחנו יכולים להשתמש בו להכין, גם ריבות, פודינג, מוס, גלידה, גבינות, עוגת גבינה, ריבות ללא סוכר, רטבים ומרק בין שאר הכנות רבות אחרות.
מצרכים:
- 1 כוס מיץ תפוזים, אננס, פטל, דובדבנים, וכו'. בהתאם לצבע שנרצה שיהיו.
- 1 כפית אגר
- להמתקה 1 כף סוכר קוקוס טחון או 7 טיפות סטיביה ל- 1 כוס של תבניות סיליקון
אופן הכנה:
לשים את מיץ התפוזים בסיר ולהרתיח אותו במשך כמה דקות. לשים את האגר אגר ב- ¼ כוס מים קרים, ועם כפית להמיס היטב. לערבב פנימה אל המיץ ולתת לזה לרתוח על אש גבוהה במשך שלוש דקות. אנחנו מגלגלים עם מוטות מתכת, כך שלא ייווצרו גושים. לרוקן את הנוזל לתבניות. השארנו בטמפרטורת החדר למשך כ- 20 דקות ולאחר מכן לקחנו אותו למקרר לעוד 20 דקות. הערה: אפשר לעשות גרסה מהירה של תרמילי ג'לי בשימוש בצבע צמחי שייתן להם צבע. במקרה זה אתם צריכים רק טיפה אחת של צבע על כוס מים חמים.
למנה: קלוריות: 110, פחמימות: 16.7 גר', שומן: 4.2 גר', חלבון: 3.5 גר', סוכר: 1.0 גר'.