מרכיבים
16 יחידות
- 1 כוס תמרים מג'הול מגולענים
- 1 כוס משמשים מיובשים
- 2 כפות זרעי צ'יאה
- ¼ כפית קינמון
- 1 כוס גרעיני דלעת רו
2 כפות שוקולד צ'יפס לבן
הוראות
- לרפד תבנית מרובעת בגודל 20×20 ס"מ עם נייר אפייה
- לשים תמרים, משמשים, זרעי צ'יאה וקינמון במעבד מזון, ולעבד עד שהתערובת יוצרת מסה גדולה.
- לפרק מעט עם מרית, להוסיף גרעיני דלעת לתערובת במעבד מזון, ולעבד בפולסים עד שיש חתיכות קטנות של גרעיני דלעת.
- לפרק את התערובת עוד פעם אחת, להוסיף שוקולד צ'יפס לבן ולעבד בפולסים כמה פעמים כדי לשבור מעט ולפזר את הצ'יפס.
- לשטח את התערובת לתבנית המוכנה. אתם יכולים לכסות את החלק העליון עם עוד נייר ללחוץ או לרדד את החלק העליון עם כוס כדי לשטח לגמרי.
לקרר במשך 30-45 דקות, ואז לפרוס לברים או לריבועים
ערך תזונתי
מנת הגשה: 1 בר. קלוריות: 84 קלוריות, פחמימות: 14 גרם, חלבון: 2 גרם, שומן: 3 גרם, נתרן: 3 מ"ג, אשלגן: 202 מ"ג, סיבים: 1 גרם, סוכר: 11 גרם, ויטמין A : 6.1% , ויומין C : 0.2% , סידן: 2.5%, ברזל: 4.3% .